Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : (0488) 411 2639
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kozlukimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Yukarı Güneşli Mah. Çetin Emeç Cad. No 243 Kozluk/Batman
VİZYON : Kendisi ve yaşadığı toplum için faydalı, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, inançlı gençler yetiştirmek; 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak onları hayata hazırlamak; insana değere veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli bireyler yetiştirmek, üniversitelerimizin tüm fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenci mezun etmektir.
MİSYON : Manevi değerlerine bağlı, topluma faydalı, düşünen ve düşündüğünü söylemekten çekinmeyen, hitabeti kuvvetli, araştırmayı seven aktif gençler yetiştirmeyi ilke edinmiştir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2014 yılında 40 öğrenci mezun etmiş ve ÖSYS yerleştirmeleri sonucunda 10 öğrencimiz ilk girişlerinde üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşmiştir.

Öğretmen :32
Öğrenci :268
Derslik :32
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3688
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : Sabah Başlama: 08:00 Bitiş :15:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Katı yakacaklı kalorifer
Servis : Köylerde ikamet eden öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamında okula erişim sağlanmaktadır. İlçe dışından okulumuzu tercih edecek öğrencilerimize pansiyon imkanı da sağlanacaktır.
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezindedir. Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim ve Öğretmenevi okulumuza yürüme mesafesindedir.Ayrıca şehir içi dolmuşları okulumuzun kapısından geçmektedir. İlçemizden her yarım saatte bir il merkezine minibüs ile ulaşım imkanı vardır.
Yerleşim Yeri : Yukarı Güneşli Mahallesinde Çetin Emeç caddesi üzerinde yer almaktadır. Kaymakamlık Binası, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmen Evine yürüme mesafesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kozluk ilçe merkezinde yer almaktadır. İlçe Batman merkeze 65 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 9. sınıf 5 şube 109 öğrenci, 10. sınıf 2 şube 43 öğrenci, 11. sınıf 4 şube 87 öğrenci, 12. sınıf 4 şube 70 öğrenci.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Sınavsız.
Sportif Etkinlikler : Sınıflar arası voleybol, basketbol ve futbol turnuvaları. Kozluk liseler arası voleybol, basketbol, futbol ve futsal turnuvaları. Batman liseler arası voleybol, basketbol, futbol ve futsal turnuvaları. İlçemiz geneli yapılan basketbol turnuvasına katılan okulumuz Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi çıktığı tüm maçlarda farklı galibiyetleri ile namağlup şampiyon olarak bizleri gururlandırmıştır.
Bilimsel Etkinlikler : Her yıl okulumuzda Tübitak bilim fuarı düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : Gençlik Merkeziyle "Kitap Okuma Halkaları", İlçe Müftülüğü ve Gençlik Merkeziyle sabah namazı buluşmaları, İlçe Tarım Müdürlüğü ile Geleceğe Nefes Projesi, Evin okula yakınlaşması projesi, Genç Fikirler Öğrenci Oturumları, Kadim Şehirler, Mukaddes Mekanlar, Tartışarak Anlaşıyoruz Münazara Etkinliği
Yazdır :